terras

Er zijn geen afbeeldingen gevonden.

Koetshuis

Even relaxen...
U bent van harte welkom in onze horeca gelegenheid met restaurant deze is het gehele jaar door elk weekend geopend  en gedurende het kampeerseizoen dagelijks. Het Koetshuis is een geweldige lokatie om de accu weer even op te laden tijdens een van Uw fietstochten of gewoon een gezellige dag weg met uw kinderen of kleinkinderen. Welke heerlijk kunnen ravotten in onze giga speeltuin

Met ruim 120 zit plaatsen binnen en 50 zitplaatsen op het terras met een geweldig uitzicht over het strand, speeltuin en het water is er altijd wel een plaatsje voor u vrij.

Naast een uitgebreide lunch- en dinerkaart met uiteraard ook aandacht voor de allerkleinsten worden er ook regelmatig brunches, buffetten, bbq's en andere activiteiten georganiseerd. Kijk daarvoor op onze activiteitenkalender.

Wilt u meer informatie over feesten, recepties en bedrijfsuitjes, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 076-5974040. Wij maken graag een afspraak om uw wensen door te spreken en een passende, vrijblijvende offerte samen te stellen.

Reserveren van een tafel kan telefonisch 076-5974040.