water chalet kwidanta ban001 laarseheide
schip 001 dirty games cheetah natuur003

Welkom op de site van camping & stoeterij de "Laarse Heide"

De "Laarse Heide "ligt in een bosrijke streek nabij het pittoreske plaatsje Zundert. Deze gemeente is rijk aan natuurschoon en landgoederen en niet te vergeten de vele monumenten die Zundert rijk is, getuigen van een rijke historie op het gebied van cultuur, schilderkunst en literatuur. 

De historie: De Laarse Heide is eind zestiger jaren van vorig eeuw ontstaan vanuit manege Rodeo welke is opgericht half jaren zestig. Vanuit de klantenkring kwam er vraag naar recreëren en paardrijden op de manege. Er werden enkele plaatsen gecreëerd, wat vervolgens uitgroeide tot een gezellige familie camping met 250 staanplaatsen.

Ook de manege is niet stil blijven staan, deze is uitgegroeid tot een stoeterij welke al verscheidene springpaarden heeft voortgebracht welke tot op olymisch niveau gepresteerd hebben. De Laarse Heide biedt U de mogelijkheid om met uw eigen paard of pony op vakantie te gaan of om een trainingsstage te volgen. Tevens is er de mogelijkheid voor zowel buiten als binnenlandse ruiters tot het huren van boxen met een verblijfsaccommodatie. 

​​Wij wensen U veel surf plezier op onze website